Calahondan lomaosake

PUNTA DE CALAHONDA
Varsinais-Suomen Matkailu- ja Ravintolayrittäjät ry:n lomaosake Espanjassa
Tule rentoutumaan!

Varsinais-Suomen Matkailu- ja Ravintolayrittäjät ry:n jäsenillä mukaanlukien yritysten henkilökunta ja yhteistyökumppanit on mahdollisuus käyttää yhdistyksen lomaosaketta edulliseen jäsenhintaan. Loman pituuden voit päättää itse. Vietä Espanjassa virkistävä viikonloppu tai nauti olostasi useampia viikkoja.

  • Punta de Calahonda sijaitsee keskeisellä, mutta rauhallisella paikalla Sitio de Calahondan loma-alueella. Vain puolen tunnin ajomatkan päässä Malagan lentokentältä, noin 14 kilometrä Marbellasta ja 12 kilometriä Fuengirolasta.
  • Viehättävä huoneisto 118 neliömetriä kahdessa kerroksessa, jossa iso olohuone, kaksi makuuhuonetta, täydellisesti varustettu keittiö, kylpyhuone ja kolme parveketta.
  • Majoitus max. neljälle hengelle.
  • Käytettävissä kaksi isoa uima-allasta. Piha-alueella viihtyisä ja hyvin hoidettu puutarha. Useita golf-kenttiä lähistöllä ja mahdollisuudet tenniksen pelaamiseen. Hyvät liikenneyhteydet.
  • Kävelymatkan päässä palveluista (kaupat, ravintolat, yms). Lähellä Puerto Capopinon uimarantaa ja satamaa. Vain tunnin ajomatka Gibraltarille.

Hinnasto    Toimintaohjeet    Valokuvia    Linkkejä

TEE VARAUSTIEDUSTELU TÄSTÄ! 
Kirjoita viestikenttään tunnukseksi "Calahonda" ja aika, jota tiedustelu koskee.

Varaukset ja lisätiedot:

PARK HOTEL TURKU
Rauhankatu 1, 20100 Turku, Finland
Puh: +358-(0)2-273 2555. Fax: +358-(0)2-251 9696
e-mail: info@parkhotelturku.fi
www.parkhotelturku.fi